Våra varumärken

Här nedan är en liten del om vilka varumärken vi använder.

Grymma cyklar till den grymma cyklisten. NS Bikes jobbar med cyklisten och lyssnar på vad han/hon vill ha.

RONDO startade för att de ville bygga cyklar till riktiga cyklister, som dom själva och antagligen som dig. Vill du ha en grym gravel? Välj Rondo. Med ett grymt team från grymma designers, ingenjörer samt åkare så bygger de grymma cyklar till just dig.

Tysk ingenjörskonst som bygger cyklar till alla. Unga kreatörer som jobbar i team med att skapa sköna cyklar till er. De lever för att cykla.

SRAM:s grundande byggde på en mans dröm om att skapa en roligare, effektivare och snabbare upplevelse på cykel. Idag är SRAM ett globalt team av människor som levererar samma passion för att förbättra upplevelsen och utöka potentialen för cykling.

Ett grymt smörjsystem för den vardagliga cyklisten till tävlingsgurun. Hos Squirt finns även ett miljövänligt tvättmedel för cykel.

För att lita på dina produkter så bör du välja rätt lager till hjul, vev, styr samt ramen. Med Enduro Bearings som många stora namn använder så kan du känna dig trygg.

Crank Brothers har vuxit sedan 1997 och blivit ett globalt världsledande produkt. Beprövad av idrottare från väldsklassen. 

På Pirelli, som förlitar sig på 110 års racingexpertis på toppnivå och däcktillverkning av hög kvalitet för de mest prestigefyllda två- och fyrhjulsdrivna fordonen, har vi arbetat med konceptet "Perfect Balance". Med andra ord utveckla cykeldäck med optimala och välbalanserade prestandafunktioner, när det gäller rullmotstånd och grepp på både våta och torra ytor, enkel hantering, punkteringsbeständighet, hållbarhet.

Verktyg och tillbehör för vardagscyklisten till proffsverkstaden.

För mer info, kontakta oss!